Turneringar - Rendevouz LAN

Counter-Strike: Global Offensive 5on5
En sedvanlig 5on5-turnering i CS:GO.
Prispengar: 10.000kr till det vinnande laget.
 
Det finns två sätt för att anmäla ditt lag:
1. Anmäl er i grupp när ni anländer till LANet.
2. Anmäl er på vår toornament sida. 

Viktigt: Samtliga lag MÅSTE checka in hos CS-crew när de anländer för att säkra sin plats i turneringen. Incheckning för samtliga deltagare i laget måste ske innan klockan 15.30 under evenemangets första dag. Vi har förståelse att förseningar i trafik förekommer, så har ni inte möjlighet att komma i tid, slå CS-crew en signal på 0704713376 och meddela läget.

Turneringsstart är lördagen den 26 december kl 16.00. Finalen beräknas starta söndagen den 27 december kring 22-23 tiden om allt går enligt planen.

För lag som inte representeras av en organisation/företag som kan ta emot pengarna kommer skatt dras på vinstbeloppet Skatteverket betraktar vinsten som att vi betalar ut lön för prestation. Detta dras av innan vinsten betalas ut via banköverföring och vinnarna registreras som mottagare av vinsten.
 

LEAGUE OF LEGENDS
Prispengar: 5000kr till vinnande laget.

Upplägget kommer vara en 5 vs.5 på kartan Summoner's Rift (BETA) i Tournament Draft. Schemat kommer spelas enligt single elimination där man spelar bäst av en match, förutom i finalen då det är bäst av tre matcher som gäller. Registrering sker på plats.

Minst antal lag för att turneringen ska bli av: 4

Regelverket för Rendezvous League of Legends-turnering hittas här.

SUPER SMASH BROS 4

- Turneringen startar klockan 14.00 på söndagen den 27 december.
- Turneringen startar vid minst 4 anmälda personer
- Max 32 deltagare, först till kvarn gäller
- Efter deltagande i turneringen erhåller du ett gratis dagspass till valfri dag under Area0510 (29 april - 1 maj 2016). Värde 50 kronor. Biljetten är personlig och återköpes ej
- Prispengar beror på antal deltagare. 100 kronor per anmäld person (dock max 3200 kronor).
Mer information hittas här: http://rz.se/super-smash-bros-4-tavling-pa-rz/